Projekter

Fra mark til stadion

Vi kan løse alt fra A til Z i dit projekt, eller vi kan blot levere rådgivning og "kasserne".

Fuldservice eller?

Stadionbelysning leverer enestående LED løsninger baseret på markedsledende LED lamper fra AAA-LUX til alle projekter

Igennem årerne har vi leveret projekter i alle størrelser, og på tværs af en række forskellige sportgrene.
Vores sammensætning gør os i stand til levere en fuldservice løsning, indeholdende både rådgivning, projektering, produkter og installation.
Vi kan også blot leverer 4 lamper på en palle, og alt der i mellem. Vi er en del af et større netværk af AAA-LUX distributører på tværs af hele verdenen, hvilket giver os et erfaringsnetværk at trække på der har prøvet ALT.
Nedenstående eksempler viser nogle af de forskellige projekter vi har løst de seneste år.

Stadion

UEFA Level B/C

I forbindelse med anlæggelsen af Helsingørs nye stadion har vi leveret et "state of the art" lysanlæg.
Med AAA-LUX nyeste version af deres markedsledende LED lampe, er det lykkedes os at levere skandinaviens første UEFA Level B/C LED lysanlæg.
Grundet det unikke design, den førende optik, og den lave vægt/vindlast har vi leveret dette resultat med KUN 128 lamper.
Vi har været med fra starten af projektet og har leveret et komplet projekt, med både master, lamper, intelligent styring med 0-100% dæmp og fuld installation.

Banen er en kunstgræs bane, og med den unikke LED løsning betyder det at de kan bruge banen året rundt, med optimal uniformitet og lave energiomkostninger.

Se video

Tennis

3 tennisbaner i Horsens

I Horsens har vi leveret en samlet løsning til 3 tennisbaner. Vores WTA lamper er specielt designet til lavere master, og begrænsning af lysspild.
I dette projekt har vi stået for lysdesign, og installation. Der er benyttet de eksisternede master, og leveret en løsning der giver væsentlig bedre lys end før, en mindre elregning og naboer der ikke klager.

Fodbold

Den mindste træningsmark i Nordjylland

Her er der leveret 8 lamper og en lysplan, og resten har lokale ildsjæle stået for.
Som noget unikt i markedet er vi med vores lamper istand til at retrofitte eksisterende installationer, og derved få et tidsvarende anlæg der kan bruges mange år ud i fremtiden.

Træningsmark i Thise

Atletik Stadion

Løbebane, stangspring og andet.

På Amager har vi udskiftet et eksisterende Metal Halogen anlæg med et tidssvarende LED anlæg.
Klubben har mulighed for at gøre brug af alle de fordele LED tilbyder, og det tilmed det store besparelsespotientiale der er i LED.
Med vores lamper er det muligt trådløst at dæmpe lyset 100% linært, og derved sikre god belysning til alt lige fra træning til stævner.

Stadion

1000 lux i Thisted

Thisted stadion stod for udskiftning af deres eksisterende Metal Halogen anlæg. Det eksisterende anlæg levede på sidste vers, og der var ønske om mulighed for mere lys.
I samarbejde med DBS Lys har vi lavet en løsning hvor Thisted Fodbold har fået et anlæg der leverer 1000 lux, og med mulighed for opgradering til 2016 standard.
Grundet AAA-LUX lampernes unikke lave vægt og vindlast, var det muligt for Thisted at opgradere deres anlæg til det lys de ønskede, og samtidig spare penge ved ikke at skulle udskifte masterne.
I projektet er der installeret 72 stk. AAA-LUX STAD lamper, der sikrer det ønskede lux niveau og den krævede uniformitet.