Ydelser

Vi sikrer din sport

Vi kan hjælpe dig med alle opgaver i forbindelse med lys til sport. Lige fra lysmåling til design.

Hvor skal man starte?

Det er svært at gennemskue hvor man skal starte, når man skal have nyt lys til sportsklubben.

Lys er ikke bare lys, der skal tages højde for standarder, og hvad der er bedst for udøverne.
Vi har stor erfaring med at rådgive om den bedste løsning for lige netop jeres projekt. Der er mange elementer der spiller ind, og som er med til at sikre det rigtige lys på jeres bane.
Alle disse elementer tager vi med når vi rådgiver omkring et projekt.

Har du allerede lys på din bane kan vi være behjælpelig med officielle lysmålinger som kan bruges til Licensansøgninger osv. En lysmåling kan også klarlægge de udfordringer der kan være med et eksisternde anlæg.
I den forbindelse kan vi være behjælpelige med at finde den rigtige løsning for at udbedre jeres udfordringer.

Tag fat i os for en uforpligtende snak.

Rådgivning

Hvad er det bedste til jeres projekt

Vi har stor erfaring i forhold til projekter på tværs af alle sportsgrene. Det giver os mulighed for at lave det rigtige lysdesign til lige netop jeres projekt. Det giver os også mulighed for at hjælpe jer hvis I allerede har et anlæg som i ønsker opgraderet, eller som har nogle kendte udfordringer som I ønsker løst.
Vi er altid klar til at hjælpe.

Lysmåling

Vi måler efter alle gængse standarder

Når vi foretager lysmålinger gør vi de ud fra den standard jeres bane er designet efter, det være sig alt fra UEFA krav, til standard DS/EN 12193. Det betyder at i får en rapport som i kan holde op mod det anlæg i har købt, og kan se hvordan standen af anlægget er.
Alle lysmålinger foretages med godkendt kalibreret udstyr, og vores rapport kan benyttes i forbindelse med Licensansøgning hos DBU og andre organisationer.

Husk at hvis jeres stadion benyttes til fodbold i Superligaen eller 1. division, er det et krav fra DBU at der foretages opmåling af lyset hvert 2. år.
Dette skal foretages efter kravene beskrevet i UEFA Stadium Lighting Guide 2016 – UEFA Pitch Illumination Test Report.
Vi udfører ovenstående opmåling, og leverer en færdig rapport, incl foreslag til forbedringer skulle det være nødvendigt.